1. Noutati
  2. ŠKODA VISION iV prezintă un nou concept interior inovator
20.02.2019
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA VISION iV prezintă un nou concept interior inovator

O schiţă a interiorului prototipului ŠKODA VISION iV oferă prime impresii surprinzătoare cu privire la soluţiile dezvoltate de ŠKODA pentru primul său autovehicul pur electric construit pe baza platformei modulare electrice MEB (Modular Electric Drive Kit). Modul inovator de organizare al panoului de instrumente şi al consolei centrale oferă utilizatorului experienţe extrem de intuitive şi creează noi accente. La toate acestea se adaugă şi ecranul central aparent flotant şi volanul nou, cu două spiţe.

vision iv interior

Studiul pur electric VISION iV oferă câteva impresii cu privire la modul în care va arăta interiorul primei ŠKODA construite pe baza platformei modulare electrice MEB (Modular Electric Drive Kit) a grupului Volkswagen. Nemaifiind necesar tunelul central, designerii ŠKODA au folosit acest spaţiu oferit de noua platformă MEB pentru a crea un interior spaţios şi inovator. De exemplu, ei au reconfigurat arhitectura panoului de instrumente şi a consolei centrale. Între scaunul şoferului şi cel al pasagerului din faţă, VISION iV are un spaţiu de depozitare mare în nivelul întâi de jos. La nivelul următor este poziţionată consola centrală, care este uşor accesibilă şoferului, dar şi pasagerului din faţă. Pe consolă pot fi aşezate două telefoane mobile pentru a le încărca inductiv. Acestea pot fi, de asemenea, integrate wireless în sistemul de infotainment şi de operare.

Panoul de instrumente are două niveluri cu linii şi cusături decorative inspirate din partea frontală exterioară a maşinii. Ecranul mare liber poziţionat pare că pluteşte central deasupra panoului de instrumente. În faţa acestuia se găseşte un suport care sprijină mâna ce foloseşte ecranul tactil. Şi volanul a primit un design nou, având acum două spițe şi înscrisul ŠKODA format din majuscule de tipar în locul familiarei embleme ŠKODA.

VISION iV reprezintă încă un pas înainte al mărcii ŠKODA spre mobilitatea electrică. În următorii patru ani, producătorul auto ceh va investi circa 2 miliarde de euro în sisteme alternative de propulsie şi în noi servicii de mobilitate. Marca va introduce zece modele electrificate până la finele anului 2022.

Premiera mondială a studiului ŠKODA VISION iV va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Salonul se va desfăşura între 5 şi 17 martie.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.