1. Noutati
  2. ŠKODA SCALA câştigă prestigiosul premiu RedDot Award
28.03.2019
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA SCALA câştigă prestigiosul premiu RedDot Award

Scala Red Dot

Încă înainte de lansarea sa, ŠKODA SCALA a primit deja primul său premiu. Un juriu compus din circa 40 de experţi internaţionali a premiat noua compactă cu prestigiosul premiu RedDot Award 2019, la categoria design de produs. Este deja a 13-a oară când ŠKODA a fost onorată cu acest premiu atât de râvnit. SCALA este primul model din producţia de serie care implementează noul limbaj de design ŠKODA menit să caracterizeze designul viitoarelor modele ale mărcii.

Cu noile sale forme sculpturale, liniile dinamice şi detaliile meticulos concepute, SCALA este primul model ŠKODA din producţia de serie care implementează noul limbaj de design emoţional definit de marcă pentru interiorul şi exteriorul modelelor sale de automobile. Cu proporţiile sale perfecte, suprafeţele clar definite, liniile fluide şi caracteristicile aerodinamice avansate, noua ŠKODA SCALA are o alură modernă şi sportivă. Printre trăsăturile distinctive se numără grila verticală a radiatorului, linia dinamică a plafonului şi difuzorul sportiv ce completează partea din spate a maşinii cu alură sportivă. De asemenea, SCALA este primul model din producţia de serie a mărcii ŠKODA care va purta înscrisul ŠKODA pe centrul hayonului. Modelul este chiar oferit opţional cu luneta extinsă cu inscripție "ŠKODA" aplicată direct pe suprafaţa vitrată.

RedDot Award se numără printre cele mai prestigioase premii din lume. Compus din experţi de pe întreg globul, juriul reuneşte designeri independenţi, academicieni şi jurnalişti specializaţi. Anul acesta, juriul a analizat 5.500 de produse în baza unor criterii precum inovaţie, calitatea designului, funcţionalitatea, longevitatea şi impactul asupra mediului. 2019 este al 64-lea an în care RedDot Award este prezentat publicului, fiind considerat în industrie un real certificat de confirmare a calităţii designului. Ceremonia de premiere va ave aloc în 1 noiembrie.

SCALA este a 13-a ŠKODA premiată cu RedDot Award. În 2006, ŠKODA OCTAVIA COMBI a fost primul model onorat cu acest prestigios premiu.

Modelele ŠKODA premiate cu RedDot Award:

2019 ŠKODA SCALA

2018 ŠKODA KAROQ

2017 ŠKODA KODIAQ şi ŠKODA OCTAVIA III COMBI

2016 ŠKODA SUPERB III

2015 ŠKODA FABIA III

2014 ŠKODA RAPID SPACEBACK

2013 ŠKODA RAPID

2010 ŠKODA SUPERB II şi ŠKODA YETI

2008 ŠKODA FABIA II

2007 ŠKODA ROOMSTER

2006 ŠKODA OCTAVIA II COMBI

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.