1. Noutati
  2. Noua ŠKODA KAROQ: modelul de succes beneficiază acum de o actualizare amplă
06.12.2021
STIRI DE LA SKODA

Noua ŠKODA KAROQ: modelul de succes beneficiază acum de o actualizare amplă

La patru ani de la lansarea sa în premieră pe piață, ŠKODA KAROQ beneficiază de o actualizare amplă: producătorul auto ceh și-a optimizat acum al doilea SUV din gamă, pentru a-i asigura și în continuare succesul pe piață. Alături de limbajul de design rafinat, actualizarea aduce pentru SUV-ul compact și materiale sustenabile noi, tehnologie nouă și motoare mai eficiente din generația actuală EVO. Devansat doar de OCTAVIA, fratele mai marelui KODIAQ a ocupat al doilea loc în topul vânzărilor ŠKODA la nivel mondial din 2020, precum și în primele 6 luni ale anului 2021.

Karoq

Thomas Schäfer, CEO ŠKODA AUTO, a declarat: ”Fiind vândut deja în peste 500.000 de exemplare, KAROQ este o componentă esențială a succesului mărcii noastre. Și pentru a ne asigura că așa va fi și în continuare, am optimizat acum modelul și mai mult: cu un design împrospătat și caracteristici aerodinamice optimizate, plus sisteme de asistență de ultimă oră și dotări avansate de infotainment. De aceea sunt convins că acest pachet de ansamblu ne va asigura și continuarea poveștii de succes a modelului KAROQ.”

ŠKODA AUTO a continuat să își dezvolte limbajul de design și pentru facelift-ul KAROQ, astfel că SUV-ul se evidențiază acum și mai mult prin designul său. Grila ŠKODA hexagonală a radiatorului a devenit acum mai lată, farurile și blocurile optice spate sunt mai suple, iar jantele din aliaj ușor beneficiază de optimizări aerodinamice și de măști Aero negre, toate aceste detalii creând un look împrospătat și atractiv. Jantele noi, aripioarele de la lunetă și eleronul nou din spate optimizează caracteristicile aerodinamice ale autoturismului, reducând totodată emisiile sale de CO₂. Interiorul dispune de noi tapițerii, ce pot fi opțional fabricate din materiale deosebit de sustenabile. SUV-ul oferă, de asemenea, tehnologii noi, precum farurile Matrix full-LED și o gamă îmbogățită de sisteme de asistență. Facelift-ul modelului KAROQ este completat de cinci noi motoare eficiente din generația EVO a Grupului Volkswagen. Cele două motoare diesel și trei motoare pe benzină generează între 81 kW (110 CP) și 140 kW (190 CP). Motorul 2,0 TSI de 140 kW este rezervat variantei  KAROQ SPORTLINE și este combinat întotdeauna cu tracțiunea integrală. Motorul 2,0 TDI de 110 kW este disponibil cu tracțiune față sau integrală.

Image

Lansat în anul 2017, KAROQ este al doilea SUV lansat de producătorul auto ceh. Oferind spațiu generos, utilitate practică avansată și un raport excelent valoare/preț, modelul se ridică din toate punctele de vedere la nivelul valorilor consacrate ale mărcii. KAROQ este produs în Republica Cehă, Slovacia, Rusia și China și este comercializat în 60 de țări.

Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.