1. Noutati
  2. Noua OCTAVIA RS iV plug-in hibrid este principala atracție ŠKODA la Salonul Auto de la Geneva
28.02.2020
STIRI DE LA SKODA

Noua OCTAVIA RS iV plug-in hibrid este principala atracție ŠKODA la Salonul Auto de la Geneva

octavia plug-in hibrid

Grila radiatorului neagră, cu designul specific mărcii ŠKODA, plus masca frontală dinamică cu așa-numitele air-curtains negre și masca din spate cu aero-flapsuri și difuzorul din spate, de asemenea, negru semnalează de la prima privire că noua OCTAVIA RS iV este un membru al familiei RS. Jantele negre din aliaj ușor dispun de etriere roșii, iar la versiunea limuzină se remarcă eleronul negru RS de pe hayon. Versiunea COMBI dispune de un eleron în culoarea caroseriei,aplicat la nivelul plafonului. La interiorul predominant negru, detaliile accentuate prin culoare sunt date de cusăturile contrastante de pe scaunele sport cu teiere integrate și de pe volanul multifuncțional sport cu trei spițe, acoperit cu piele.

 

Pentru prima dată în istorie, un model RS este pus în mișcare de un sistem hibrid plug-in. Motorul 1,4 TSI pe benzină și motorul electric de 85 kW generează împreună 180 kW (245 CP) și un cuplu maxim de 400 Nm, la emisii de CO₂ de circa 30 g/km, conform ciclului WLTP (date provizorii). De asemenea, OCTAVIA RS iV poate parcurge până la 55 kilometri (WLTP) în modul pur electric, adică fără a genera emisii. Suspensiile sport cu reglaje specifice gamei RS asigură manevrabilitatea dinamică.

 

Încă un nou model OCTAVIA cu tehnologie hibridă
În afară de OCTAVIA RS iV, la standul său de la Geneva, ŠKODA va mai prezenta încă o versiune electrificată a celui mai popular model al său. OCTAVIA iV dispune, de asemenea, de un sistem de propulsie hibrid plug-in. Astfel, motorul 1,4 TSI funcționează alături de un motor electric. Împreună, acestea furnizează 150 kW (204 PS) și un cuplu maxim de 350 Nm. Disponibil cu liniile de echipare Ambition și Style, acest model este echipat cu o baterie litiu-ion de înaltă tensiune, cu capacitatea de 37 Ah și 13 kWh. La fel ca RS iV, și această versiune poate fi încărcată simplu și confortabil de acasă, de la o priză uzuală de 230 V sau de la un wallbox.

 

Lansarea primei versiuni SCOUTLINE a unui SUV ŠKODA
De asemenea, la Salonul Auto de la Geneva, ŠKODA va prezenta noul KAMIQ SCOUTLINE. Este primul SUV ŠKODA oferit în versiunea SCOUTLINE. Astfel, detalii precum evazările negru mat ale pasajelor roților și elementele robuste argintii îi conferă SUV-ului urban un look mai impunător, pus în valoare și de jantele mari din aliaj ușor, de 17 sau 18 inchi. KAMIQ SCOUTLINE va fi disponibil cu oricare dintre motoarele gamei KAMIQ, adică va putea genera între 66 kW (90 CP) și 110 kW (150 CP).

Interiorul ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE se remarcă prin spațiul generos și detaliile decorative exclusive, cu efect de lemn de frasin ca dotare standard sau opțional cu design negru texturat. Gurile de ventilație cromate completează designul rafinat. Pedalierul beneficiază de finisaje din aluminiu, iar scaunele ajustabile pe înălțime din față sunt acoperite cu tapițeria SCOUTLINE specială, realizată din material textil Thermoflux și microfibră Suedia. Volanul, levierul frânei de mână și levierul schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele. Iluminarea ambientală cu LED se observă la nivelul consolei centrale, al compartimentelor de depozitare din portiere, mânerelor ușilor și spațiilor de la nivelul picioarelor, putând fi albă, roșie sau portocalie. Noua KAMIQ SCOUTLINE este, de asemenea, echipată cu lămpi de citit cu LED, iar clienții pot opta și pentru plafonul negru la interior.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.