Programare service online

Programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul de programare online la toate orele disponibile in Service

Sistemul nostru de programare online va ofera accesul optim la toate orele disponibile in Service

Programare online

Accesorii pentru autovehiculul dumneavoastra

Descoperiti produse potrivite autovehiculului dumneavoastra.

Serviciile noastre

Express Service

Express Service

Lucrari de complexitate medie sunt rezolvate cu maxima operativitate, cum ar fi: schimb ulei, placute frana, anvelope.
Receptie directa

Receptie directa

Un serviciu de diagnoza in prezenta clientului, dedicat fiecarui automobil in parte si efectuat cu un echipament tehnic de varf, menit sa va ofere din prima clipa siguranta ca “sunteti pe maini bune”. Sydney explica Receptia Directa: Noi va oferim consultanta. Dumneavoastra decideti.
Tinichigerie

Tinichigerie

In atelierul nostru de tinichigerie masina dumneavoastra va fi readusa in starea originala. Efectuam reparatii de calitate superioara, cu garantie si la preturi accesibile.
Vopsitorie

Vopsitorie

In vopsitoria noastra ultramoderna utilizam vopsele ecologice pe baza de apa. Personalul nostru calificat va garanteaza lucrari de vopsitorie de calitate superioara cu garantie.
Depozitare roti

Depozitare roti

Uitati de efortul de a gasi un loc pentru rotile pe care tocmai le-ati schimbat! Noi va asiguram depozitarea rotilor de iarna/vara la un pret special.
Anvelope

Anvelope

Oferta noastra de anvelope cuprinde profiluri atat pentru vara, cat si pentru iarna. Nu uitati: este esential sa rulati in conditii de siguranta! Pentru detalii legate de dimensiuni, model, pret si montare, va rugam sa contactati personalul Departamentului Aftersales.
Serviciu tractari

Serviciu tractari

Non-stop pentru dumneavoastra! Mobilitate chiar si in caz de imobilizare. Trebuie numai sa apelati numarul 0723.000.563 si veti beneficia de ajutor prompt.
Programare telefonica

Programare telefonica

Termenul de programare in service, pentru masina dumneavoastra, il stabilim telefonic. Piesele de schimb se livreaza in timp util si asteptarea la receptie se reduce semnificativ, deoarece totul este pregatit! Contactati telefonic, asadar, Departamentul Aftersales (service si comenzi piese de schimb)!
Finantare - consiliere

Finantare - consiliere

Prin Porsche Leasing, echipa noastra de vanzari va ofera cele mai avantajoase oferte de finantare.
Spalatorie

Spalatorie

Statia noastra de spalatorie si cosmetica auto utilizeaza exclusiv produse ecologice pentru infrumusetarea masinii dumneavoastra.
Autovehicul la schimb

Autovehicul la schimb

Pentru cazuri exceptionale am gasit solutia deplasarii dumneavoastra la birou si inapoi la noi. – Autovehicul la schimb, la un pret special.
Accesorii, Shop

Accesorii, Shop

Oferim clientilor nostri o gamna larga de produse pentru intretinerea automobilului, de la consumabile (lichid stropgel, odorizanti) si pana la produse de sezon (kit-uri de iarna, etc). De asemenea, celor care doresc sa-si personalizeze propriul automobil, oferta noastra este formata din zeci de accesorii (elemente optice si de confort). Pentru a consulta oferta de catalog, va asteptam la showroom, unde personalul Departamentului Aftersales va sta la dispozitie.
Cafeterie

Cafeterie

In spatiul special destinat clientilor, din incinta showroom-ului, va puteti relaxa la o cafea sau puteti citi o revista, intr-o ambianta placuta si prietenoasa.