1. Noutati
  2. ŠKODA KAMIQ: prima privire în interior
06.02.2019
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA KAMIQ: prima privire în interior

Cu puțin timp înaintea premierei mondiale a noii ŠKODA KAMIQ, ce va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, ŠKODA prezintă pentru prima dată interiorul noului său SUV urban. Habitaclul îmbină în manieră impresionantă caracteristicile ergonomice şi designul emoţional, cu spaţiul generos, specific tuturor modelelor ŠKODA. KAMIQ este al doilea model al mărcii ceheşti de tradiţie care dispune de acest nou concept pentru interior.

KAMIQ-Interior

Interiorul modelului ŠKODA KAMIQ dispune de noul concept interior prezentat în premieră odată cu studiul VISION RS. „Linia de caracter” ce înconjoară ecranul liber poziţionat în câmpul vizual imediat al şoferului reflectă liniile capotei motorului şi este totodată un suport ergonomic pentru mâna ce utilizează ecranul tactil. ŠKODA oferă încă o dotare digitală de ultimă oră pentru KAMIQ: afişajul opţional Virtual Cockpit, care are unul dintre cele mai mari display-uri din segment, de 10,25 inchi. Panoul de instrumente cu design nou continuă limbaj de design emoţional al exteriorului. Gurile de ventilaţie laterale se extind în portiere, amplificând vizual senzaţia de spaţiu generos de la interiorul maşinii.

Panoul de instrumente cu elemente de decor noi şi panourile uşilor frontale dispun de o suprafaţă moale, de înaltă calitate, cu un finisaj cu granulaţie similară structurii cristalului. Această granulaţie va fi specifică şi în viitor modelelor ŠKODA. Iluminarea ambientală accentuează atmosfera plăcută de la interior şi este disponibilă în nuanţele cupru, roşu sau alb. Culorile adaugă accente vizuale la nuanţele interiorului, creând contraste interesante faţă de cusăturile decorative ale tapiţeriei. Materialul din microfibră fină, Suedia, este disponibil ca tapiţerie opţională. Pentru mai mult confort, noua ŠKODA KAMIQ oferă funcţii opţionale de încălzire a parbrizului, scaunelor din spate şi volanului.

Construit pe baza matricei modulare transversale (MQB), modelul ŠKODA KAMIQ oferă spaţiu generos la interior. conform standardelor ridicate, specifice tuturor modelelor ŠKODA. Având un ampatament de 2.651 de milimetri, automobilul oferă pasagerilor din spate şi la nivelul genunchilor mult spaţiu, şi anume 73 de milimetri. Portbagajul are volumul de bază de 400 de litri, care pot fi extins la 1.395 de litri, cu spătarele scaunelor spate rabatate.

Premiera mondială a noii ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Salonul se va desfăşura între 5 şi 17 martie 2019.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.