1. Noutati
  2. ŠKODA FABIA MONTE CARLO: dinamism în stare pură
14.02.2022
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA FABIA MONTE CARLO: dinamism în stare pură

Skoda Fabia

Lansând cel mai nou model MONTE CARLO din gama sa, ŠKODA își completează acum portofoliul celei de-a patra generații a modelului ŠKODA FABIA, cu un model sportiv special. Legendara denumire MONTE CARLO a fost introdusă de ŠKODA inițial exclusiv pentru modelul său FABIA, simbolizând astfel un lifestyle sportiv încă din anul 2011. Aceste modele speciale MONTE CARLO au menirea de a omagia numeroasele succese repurtate de marca cehească la legendara cursă Monte Carlo. Detaliile negre ale caroseriei accentuează alura dinamică a noii FABIA, iar interiorul se caracterizează prin accentele roșii și detaliile cu aspect de carbon de pe cotiere și planșa de bord. Cele patru motoare oferite pentru acest model generează între 59 kW (80 CP) și 110 kW (150 CP).

Variantele sportive MONTE CARLO contribuie încă din anul 2011 la succesul gamei FABIA, fiind inspirate din numeroasele victorii pe care marca le-a repurtat de-a lungul timpului la legendarul raliu. Modelul special sportiv completează acum gama FABIA actuală, compusă din liniile de echipare Active, Ambition și Style. Motorizările disponibile pentru varianta MONTE CARLO includ trei motoare de 1,0 litru cu trei cilindri și un motor TSI de 1,5 litri cu patru cilindri. Plaja de puteri generate de aceste motoare se încadrează între 59 kW (80 CP) și 110 kW (150 CP).

Proporții dinamice și design emoțional cu detalii negre

Construită pe baza platformei modulare MQB-A0 a Grupului Volkswagen, a patra generație FABIA beneficiază de proporții mai dinamice și de un design și mai emoțional. Acest look este accentuat la varianta MONTE CARLO și de detalii precum grila ŠKODA neagră a radiatorului, măștile specifice gamei MONTE CARLO în față și în spate, difuzorul negru din spate și jantele negre din aliaj ușor cu diametrul între 16 și 18 inchi. Jantele negre Proxima (16 inchi) și Procyon (17 inchi) din aliaj ușor sunt rezervate exclusiv modelului FABIA MONTE CARLO.

Scaune sport în dotarea standard și panou digital de instrumente cu un fundal specific, mai dinamic, pentru diferitele layout-uri de afișare

Interiorul mărit la această generație este dotat în echiparea standard cu scaune sport cu teiere integrate și cu volanul sport multifuncțional cu trei spițe. În habitaclu predomină negrul, iar accentele roșii specifice pot fi observate la bandoul decorativ de pe bord, la anumite elemente ale consolei centrale și la mânerele ușilor. Cotierele de la portierele din față și de pe partea inferioară a planșei de bord dispun de decor finisat cu aspect de carbon. FABIA MONTE CARLO poate fi echipată cu oricare dintre dotările pentru confort, siguranță și asistență, precum și cu oricare dintre sistemele de infotainment disponibile pentru gama FABIA. Panoul digital de instrumente oferit opțional are un fundal specific, mai dinamic, pentru diferitele layout-uri de afișare.

Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.