1. Noutati
  2. Škoda Auto a dezvăluit schițele exteriorului noului Kodiaq
27.09.2023
Noutati ŠKODA

Škoda Auto a dezvăluit schițele exteriorului noului Kodiaq

Skoda Kodiaq

Cu o săptămână înaintea premierii, Škoda Auto a publicat schițele exteriorului noii generații a modelului Škoda Kodiaq, ce se face remarcat prin designul marcat de forță și emoție. Printre elementele speciale distinctive de la exterior se numără designul sculptural frontal, pasajele angulare ale roților, jantele cu dimensiuni între 17 și 20 de inchi, bara de protecție spate cu structură solidă și a doua generație a farurilor TOP Matrix LED, accentuate prin elemente cristaline de design.


Oliver Stefani, Designerul-șef al mărcii Škoda, a explicat: ”Noul Kodiaq este modern și dinamic și atrage atenția cu designul său distinctiv. în concordanță cu principiul nostru ”forma urmează funcția”, am implementat la acest model primele elemente ale viitorului limbaj de design al mărcii Škoda Modern&Solid. Designul pune astfel accent evident pe calitățile practice ale automobilului, asigurând totodată caracteristici aerodinamice optimizate, grație formei dinamice a automobilului.”


Viitorul Kodiaq se face remarcat prin designul său distinctiv, cu dimensiuni mai mari, ce promit spațiu interior chiar și mai generos. Capota motorului etalează linii sculpturale, pasajele roților sunt angulare, iar jantele se încadrează între 17 și 20 de inchi. Un alt detaliu atractiv este decorul de pe montantul D, finisat în nuanța unică Dark Chrome.


La a doua lor generație, farurile TOP Matrix LED sunt oferite în premieră pentru modelul Kodiaq. În spate atrag atenția blocurile optice cu semnătura lor luminoasă de dimensiuni ample, în forma literei C, extinsă spre centru. Dedesubt, cele două blocuri optice sunt unite printr-un bandou roșu, iar designul este accentuat de bara de protecție spate solidă. Aplicat central pe hayon, noul înscris Škoda completează look-ul impunător.


Premiera mondială va fi transmisă în direct în 4 octombrie, 19:45 ora României pe platforma Škoda Storyboard precum și pe canalul YouTube al mărcii Škoda.

Image
Image
Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.