PROCAR Timisoara Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la PROCAR Timisoara.

  1. Noutati
  2. PĂSTRĂM DISTANȚA. ȘI RĂMÂNEM APROAPE.
04.05.2020
ACTIVITATI CURENTE

PĂSTRĂM DISTANȚA. ȘI RĂMÂNEM APROAPE.

Familia Skoda

Suntem în continuare preocupați: de contextul în care ne aflăm, de cei dragi nouă, de ceea ce va fi. Am învățat însă că trebuie să ne uităm cu încredere în viitor: cu grijă și înțelegere, cu empatie și speranță.

Rămânem în continuare o mare familie la ŠKODA, așa cum am fost de-a lungul anilor. Iar pentru o familie cel mai important lucru acum este să rămână în siguranță și sănătoasă. De aceea, păstrăm și respectăm toate măsurile de siguranță și protecție impuse, astfel încât showroom-urile noastre să rămână un spațiu sigur.

Suntem deschiși pentru dumneavoastra și vă putem oferi consultanță atât la sediu, cât și în online. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0256 207 748 sau la adresa de email [email protected], de luni până vineri între orele 09:00 - 18:00.

Vă rămânem aproape prin canalele noastre de Social Media, prin paginile noastre de Facebook, Instagram și YouTube, unde puteți urmări toate noutățile, toate informațiile relevante, precum și toate poveștile și jocurile de familie la care ne-am gândit în această perioadă. Răspundem cu plăcerere tuturor solicitărilor și întrebărilor, și vă ajutăm cu toate sfaturile de care aveți nevoie.

Multă sănătate tuturor alături de cei dragi! Noi ne pregătim cu bucurie de următoarea revedere. Și vă rămânem alături pentru toate planurile de viitor!

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.