EVENIMENT
29.10.2018

Ziua Škoda si livrarea 8.000, la Procar

Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul special pentru echipa Procar. Am sarbatorit alaturi de fanii marcii, clienti, colaboratori si parteneri, Ziua Škoda.  Zeci de invitati ne-au trecut pragul cu aceasta ocazie, pentru a impartasi alaturi de noi pasiunea pentru modelele Škoda, precum si cateva povesti din istoria marcii cu care ne mandrim.
Diorama_716x477

Alaturi de flota noastra de drive test, oaspetii au putut admira trei repere din istoria Škoda: un exemplar 120 LS din 1979 achitionat de curand de Procar, cu intentia de a-l restaura, o macheta 1:18 a automobilului Laurin & Klement Voiturette A din 1905, modelul cu care, practic, a inceput istoria marcii Škoda, si un model Popular din anii 30, prezentat sub forma unei diorame cu decor din Praga, unde oaspetii nostri au fost invitati sa se fotografieze, pentru a avea astfel un suvenir de la eveniment.

Au trecut deja 20 de ani de cand Procar a devenit primul reprezentant oficial Škoda Auto in aceasta parte de tara. Tot cu aceasta ocazie, in showroom a avut loc livrarea festiva a automobilului cu numarul 8.000 vandut de Procar. Pentru a marca festiv livrarea 8.000, proprietarul acestui automobil a primit din partea Procar revizii gratuite timp de 8 ani.